Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

Γενικά

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη της ιστοσελίδας μας υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος καθώς και από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου από την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000) και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ).

Οι παρόντες όροι διατυπώνονται λαμβανομένων υπόψη τόσο της ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας και ειδικότερα του Internet όσο και του υπάρχοντος – αν και μη πλήρως ανεπτυγμένου – πλέγματος νομικών ρυθμίσεων σχετικά με τα ζητήματα αυτά.

Σε αυτό το πλαίσιο, οποιαδήποτε ενδεχόμενη σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει αντικείμενο του παρόντος τμήματος. Σε κάθε περίπτωση το travelink.gr διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών / χρηστών και μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο. Εάν κάποιος επισκέπτης / χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν τμήμα οφείλει να μη χρησιμοποιεί την παρούσα ιστοσελίδα.

Προσωπικά Δεδομένα

Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στην ιστοσελίδα μας χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Θα χρειαστούμε προσωπικά δεδομένα (το email σας και ονοματεπώνυμο) σε περίπτωση που συμπληρώσετε την σχετική φόρμα επικοινωνίας. Τα στοιχεία αυτά θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την επικοινωνία μας μαζί σας. Το travelink.gr δύναται να διοχετεύσει τα δεδομένα αυτά προς τρίτους μόνο εφόσον καθίσταται αναγκαίο και μόνο κατόπιν ενημέρωσης και σχετικής άδειας από το χρήστη.(πχ για την ενημέρωση από ταξιδιωτικά γραφεία για την υλοποιήση ενός ταξιδιού)

Για λόγους στατιστικούς και βελτίωσης των υπηρεσίων μας, ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία που μας έχετε αποστείλει, πάντα κατόπιν ενημέρωσης σας και δική σας συνέναισης.

Σύνδεσμοι (links)

To travelink.gr περιλαμβάνει links («δεσμούς») προς άλλα websites τα οποία και δεν ελέγχονται από το ίδιο αλλά από τους τρίτους φορείς (φυσικά ή νομικά πρόσωπα). Σε καμία περίπτωση δεν ευθυνόμαστε για τους Όρους Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων τους οποίους αυτοί ακολουθούν.

IP Διευθύνσεις

H διεύθυνση IP μέσω της οποίας ο Η/Υ έχει πρόσβαση στο Internet και στη συνέχεια στην ιστοσελίδα μας αξιοποιείται αποκλειστικά για την συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων.

Cookies

Οι περισσότερες ιστοσελίδες που επισκέπτεστε χρησιμοποιούν cookies για τη βελτίωση της δικής σας εμπειρίας, επιτρέποντας στην κάθε ιστοσελίδα να σας «θυμάται», είτε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας (χρησιμοποιώντας ένα «προσωρινό cookie»), είτε για επανειλημμένες επισκέψεις (χρησιμοποιώντας ένα «μόνιμο cookie»). Οι λειτουργίες των cookies είναι πολλές και διαφορετικές, όπως το να σας επιτρέπουν να πλοηγήστε μεταξύ σελίδων αποτελεσματικά, να αποθηκεύουν τις προτιμήσεις σας, και γενικά να βελτιώνουν την εμπειρία της πλοήγησής σας στην ιστοσελίδα. Τα cookies κάνουν την αλληλεπίδρασή σας με την ιστοσελίδα ταχύτερη και ευκολότερη. Τα cookies μπορεί να ενεργοποιούνται από την ιστοσελίδα που επισκέπτεστε («cookies πρώτου μέρους») ή μπορεί να ενεργοποιούνται από άλλες ιστοσελίδες που «τρέχουν» περιεχόμενο στην ιστοσελίδα («cookies τρίτων μερών»). Αν δεν θέλετε να λαμβάνετε cookies, μπορείτε να τροποποιήσετε το φυλλομετρητή σας ώστε να σας ειδοποιεί όταν σας αποστέλλονται cookies, ή μπορείτε και να τα απορρίψετε εντελώς. Επίσης, μπορείτε να διαγράψετε cookies που έχουν ήδη αποθηκευτεί. Περισσότερα μπορείτε να δείτε στην σελίδα πολιτικής των cookies.

Προστασία και ασφάλεια

Το travelink.gr διαφυλάσσει τον προσωπικό χαρακτήρα των στοιχείων σας και δε δύναται να τα μεταβιβάσει σε οποιονδήποτε τρίτο (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) για κανένα λόγο με την εξαίρεση σχετικών διατάξεων του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές. Καθημερινά ελέγχουμε τον ιστότοπο μας και παίρνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την μέγιστη ασφάλεια του από κακόβουλους χρήστες και λογισμικό.

Διατηρούμε αρχεία με τα προσωπικά στοιχεία, τα οποία αποστέλλει ο επισκέπτης / χρήστης αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας, με μέγιστο χρονικό διάστημα διατήρησης των στοιχείων τα 2 χρόνια.

Δικαιώματα χρηστών

Ο επισκέπτης / χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει οποιαδήποτε μαζί μας προκειμένου να διασταυρώσει την ύπαρξη προσωπικού του αρχείου, την διόρθωση αυτού, την αλλαγή του ή ακόμα την διαγραφή του.

Στοιχεία ιδιοκτησίας - επικοινωνία

Το travelink.gr είναι μια ιδιωτική ιστοσελίδα με σκοπό την παρουσίαση ταξιδιωτικών πληροφορίων για διάφορους προορισμούς ανα το κόσμο, αλλά και ταξιδιωτικών υπηρεσίων από τρίτους παρόχους, και απευθύνεται κυρίως στους Έλληνες χρήστες του διαδικτύου. Οι πληροφορίες που προβάλλονται στο Travelink συλλέγονται από διάφορες πηγές στο διαδίκτυο οι οποίες και αναφέρονται σε κάθε σελίδα.

Το Travelink δεν είναι τουριστικό γραφείο, δεν οργανώνει εκδρομές και σε καμία περίπτωση δεν διεκπαιρεώνει τις όποιες κρατήσεις γίνουν μέσω του παρόντος διαδικτυακού τόπου.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας:

  • μέσω της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας
  • μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο email info@travelink.gr

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις ενημερώσεις μας

Developed by intraCORE