Τι είναι το Travelink;

Το travelink.gr είναι μια ιδιωτική ιστοσελίδα με σκοπό την παρουσίαση ταξιδιωτικών πληροφορίων για διάφορους προορισμούς ανα το κόσμο, αλλά και ταξιδιωτικών υπηρεσίων από τρίτους παρόχους, και απευθύνεται κυρίως στους Έλληνες χρήστες του διαδικτύου. Οι πληροφορίες που προβάλλονται στο Travelink συλλέγονται από διάφορες πηγές στο διαδίκτυο οι οποίες και αναφέρονται σε κάθε σελίδα.

Το Travelink δεν είναι τουριστικό γραφείο, δεν οργανώνει εκδρομές και σε καμία περίπτωση δεν διεκπαιρεώνει τις  όποιες κρατήσεις γίνουν μέσω του παρόντος διαδικτυακού τόπου.

Σκοπός μας είναι η όσο το δυνατόν ακριβέστερη πληροφόρηση του κάθε επισκέπτη για το προορισμό που επιθυμεί να επισκεφτεί, καθώς και η παροχή ταξιδιωτικών υπηρεσίων, όπως ξενοδοχεία, εκδρομές, ταξιδιωτικά πακέτα και αεροπορικά ειστήρια, από τρίτους παρόχους που ειδικεύονται στο χώρο του τουρισμού.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να διαβάσετε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας, κάθε πλοήγηση στις σελίδες του Travelink σημαίνει και αποδοχή των όρων αυτών.

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις ενημερώσεις μας

Developed by intraCORE